1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

חום איכותי או ירוק ?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י niv, ‏11/12/13.

?

מה מעדיף?

  1. ירוק אכותי.

    4 דירוגים
    57.1%
  2. חום אכותי.

    3 דירוגים
    42.9%
  3. אני לא בררן .

    0 דירוגים
    0.0%
  1. niv

    niv חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/7/13
    הודעות:
    458
    לייקים:
    2
    אם אתה קונה מדלרים אל תיהיה בטוח שהירק לא מהול באיזה נייס סרפיי או פליצה של קרפדה,לפחות חום זה אורגני. that same shit
     
  2. Hyperface

    Hyperface חבר חדש

    הצטרף:
    ‏13/8/13
    הודעות:
    23
    לייקים:
    0
    מה אני הכי אוהב? את שניהם באותה המידה, במצב של היום מקבלים יותר חשיש מאשר ירוק באותו המחיר, אז אני הולך על מה שיספיק לי ליותר זמן וזה חשיש.
    אבל מה שאני הכי אוהב אם כבר מדברים זה סלט
    קוצצים ירוק עם קצת פארש וזורקים לשם בוף חם של חשיש
    יוצא סלט
    טעם בנזונה
     
  3. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    68
    אני צריך שלושה ראשים של חום בשביל להתמסטל כמו שאני מתמסטל מאחד של ירוק. ( ההשוואה היא בין החום שאני יכול לקנות בלי ליסוע רחוק, לבין הירוק שאני יכול לקנות בלי ליסוע רחוק. )
    שזה בערך דיי הסטנדרט.. גידול ביתי איכותי, לעומת חשיש מוברח עם טעם של חרא.
    אני לא מוצא סיבה שבן אדם עם גישה לירק יקנה חשיש.
     
  4. עשן ישראלי

    עשן ישראלי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏9/6/13
    הודעות:
    541
    לייקים:
    3
    אומרים שתמונה שווה אלף מילים.

    [​IMG]
     
  5. niv

    niv חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/7/13
    הודעות:
    458
    לייקים:
    2
    3-4 ראש חום בבוקר (שאני קם לא משנה מתי) ואני מסופק לכמה שעות .ואחרי זה עד ראש -2 עד הצהריים, ואז עד 2 ראש ראש עד הערב ואחרי זה 2 ראש עד שאני יושן (ממש נרקומן נשמע, לפחות זה לקנאביס) ושאני מעשן ירק (מה שאני מצליח להשיג , אין לי חברים מגדלים ,הרבה ניסו ולכולם היה תקלה או יצא להם מסריח) אני צריך לעשן x3 מינמום ממה שאני מעשן חום, (יש סוגי חום שאני מעשן ראש ממנו ומספיק לי ל5 שעות)

    רב הדלרים בארץ מבאים חום בינוני עד מסריח ,כן אני מסכים לפני שבוע התארגנת על חתיכה ,שבסופו של דבר החלפתי אותה על גרם אבוקדו , היא היית כל כך מסריחה ומגיעלה שעשינתי ראש ולא היה שני, (ולפי מה שהבנתי אנשים לא מתלוננים אליו הרבה,על החום הזה,אז כן יש פה שוק מסריח ביותר) אני לא אומר שאני לא מסכים, אבל אם תיפול על האחד כמו אנשים שלי אני מבטיח לך תדבר אחרת, חום טוב אכותי מריח טוב ,קצת קשה ודחוס יפה וצבע חום בהיר יפה כזה) זה חום שמפיל אותך לריצפה, שני ראש ממנו ואתה בעננים לשעות , והכי כיף שזה לא ממסטל אותך כמעט, ה אלה נותן לך הרגשת רוגע ואושר, וריכוז ומחשבה (לי אשית עוזר בריכוז בגלל שאני איפר אקטבי)

    ולגבי מה שהוא מהול, זה לא מהול במשהו קטלני ומשהו שיכול להרוג אותך, כמו הירוק שאתה מתארגן מדילר (אני לא מדבר על חבר מגדל, או סתם איזה אחד שמגדל ומוכר) האלה דילר שכונתי, הרב הוא יביא משהו מהול בk300 או נייס גאי וירק ביחד (דיברתי אם מכר וזה רץ חזק ולא מורגש כמעט,אם אתה לא מנוסה לא תרגיל הבדל)
    ירק אם אין לך מקור אמין כמעט ב100% מאיפה הוא, "אל תקנה"

    חום לעומת זאת אין בו דברים הורגים האלה דברים אורגנים, ולא מסוכנים לגוף האדם. (לרב , בתקופה שלי זה מה שהוא היה מהול)
    אין בזה אדולן (עדיף למכור נקי זה פי 100 רווח) גם אופיום לא יסימו בזה, לא כלכלי ,אז אם רואים שזה מהול יותר מדיי (קיצר אדם שעבדו אליו) אז שמים על זה K300 ואני מבטיח לך שאתה תרגיש ששמו לך עד לפני שקנית (הריח משתנה,והחום המהול מהסוגים שלא ממסטל, באורגנל אין לו ריח,או שהוא מזכיר פלסטיק,במיוחד ששורפים אותו.) בשביל לחזק לא ישמו כי זה רק יוריד מערך הסחורה.

    חום נקי שמוכן מזן טוב, זה חוויה וכיף שאין דברים כאלה, אכן אני יודע שהרבה יעדיפו ירוק (ובצדק) , אבל אל תפסלו את החום ותגבשו דעה האלה תנסו גם מאכותיים שלו, ולא רק מאכותים של הירק , ואז תחליטו (אני נסייתי כמעט כל דבר, שרץ ב2007-2009.
     
    #25 niv, ‏14/12/13
    נערך לאחרונה ב: ‏14/12/13
  6. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    68
    אני מבין מה אתה אומר, אבל גם החשיש שאני מדבר עליו זה משהו שפשוט לא מוכרים בארץ.
    כשאני אומר חשיש, אני מתכוון לחשיש, לאמיתי שמכינים אותו כמו שצריך ולא מערבבים, שמטיס אותך מראש אחד ל4 שעות.
    השפעה של חשיש איכותי היא הרבה יותר ארוכה מהשפעה של ירוק, אבל מה אני אעשה שלא פגשתי בארץ הזאת דילר שיש לו משהו שאפשר להגדיר חשיש איכותי.
    פעם היה. אפילו לפני 10 חודשים היית יכול לשים יד על איזה חתיכה אמיתית, אבל עכשיו באמת שהכל זבל.
    ואני אומר את זה בכזה ביטחון בגלל שאני מכיר אנשים מכל סוג, ואני יודע מי מחזיק מה בוא נגיד ככה..
     
  7. עשן ישראלי

    עשן ישראלי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏9/6/13
    הודעות:
    541
    לייקים:
    3
    נאלץ להסכים עם ganjaboll - החשיש המסחרי בארץ באיכות מאוד ירודה. כיום, ככל הידוע לי, אין בתפוצה חשיש איכותי. לא סתם החשיש המסחרי הטוב ביותר מציג פחות מ-10% THC, בזמן שחשיש ביתי לרוב נע בטווח ה-30%-40% THC, ולעתים אף יותר.

    חשיש גולמי ("כיף"):
    [​IMG]
     
  8. niv

    niv חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/7/13
    הודעות:
    458
    לייקים:
    2
    בן אדם טחון אהה
    אתה לא מכיר אבל יש כאלה שכן (אכן הרב מתארגנים מסריח,ואנשים שהם חברים טובים אצלי, זה אנשים שעד לפני שידעו לחרבן ידעו לחתוך פלטה )
     
    #28 niv, ‏14/12/13
    נערך לאחרונה ב: ‏14/12/13

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!