1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מתכון לעוגת חשיש

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Biggie, ‏8/12/14.

  1. Biggie

    Biggie חבר חדש

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    66
    לייקים:
    2
    יש לי יומולדת ואני רוצה להכין עוגת חשיש לכולם אנחנו שבעה אנשים אצבע אחת תספיק? ועוגת שוקולד :)
    תודה מראש
     
  2. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אתה יכול לקחת כל מתכון של עוגת שוקלד\בראוניז שדורשת גג 190 מעלות של חום במצב אפייה.
    כל הקטע זה להמיר את החמאה או השמן שיש במתכון המקורי לפי הכמות של החמאת קנאביס.

    אתה יכול להכין את החמאה בכל מיני דרכים, דרך שלי שעובדת כל הזמן היא לקחת 3-5 גרם של פרחים (חמש במידה ואני וצורך הרבה על בסיס יום יומי
    שלוש אם אני צורך פעם אחת ביום) לקסוס אותם טוב, לזרוק לכלי זכוכית שניתן לסגירה, או תבנית סיליקון של מאפינס, ביחד עם השמן לשעה וארבעים בערך, במצב אפייה, 110-115 מעלות במגש האמצעי של התנור.

    *כמות שמן הקוקוס צריכה להיות בין 30-50 גרם בערך, רק לא לשכוח להחסיר את הכמות מהמתכון של העוגה.
     
    #2 בן אדם, ‏8/12/14
    נערך לאחרונה ב: ‏8/12/14
  3. Biggie

    Biggie חבר חדש

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    66
    לייקים:
    2
    כמה מעלות לשים את החמאה? לא עדיף כבר לטגן אותה ביחד עם הירוק/חום ואז לסנן? ואם זה חשיש לא צריך לסנן? תודה גבר
     
  4. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    תיקנתי. 110-115 מעלות. אני לא מסנן. אם זה ירוק גם ככה זה נעלם באפייה של המאפה,
    ואם זה חשיש סביר להניח שהוא יתמזג עם השמן.

    לי אישית לא הצליח הטיגון ולכן אני אופה את זה ביחד עם השמן קוקוס.
     
  5. Biggie

    Biggie חבר חדש

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    66
    לייקים:
    2
    סבבה תודה :)
     
  6. MrT

    MrT קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏2/11/13
    הודעות:
    1,277
    לייקים:
    107
    אל תשכח את המרכיב המרכזי שיהיה לך בעוגה, צואה!
    ממליץ לא לאכול חשיש או לעשן בכל צורה שהיא, מלבד צואה יש שם עוד מרכיבים שאי אפשר לדעת מה הם.
     
  7. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    21
    קודם כל - גם ירוק וגם חשיש צריכים לעבור דיקרבוקסילציה -
    זה תהליך שבסופו כשהחומר יגיע אליך לקיבה היא תדע איך לפרק אותו - אחרת אתה לא תרגיש כלום.
    100 מעלות בתנור למשך שעה עם גראס או חשיש גרוסים היטב ועשית לך דקרבוקסילציה.

    דבר שני - 7 אנשים -
    תנסה לחשב כמה כל אחד היה מעשן לבד במשך 3-4 שעות - זאת הכמות של חומר שתצטרך בשביל 7 אנשים.

    אני במקומך לא הייתי מסנן כלום,
    אחרי הדיקרבוקסילציה הייתי ממיס את החומר לתוך שמן כלשהו לפי הכמות שהמתכון דורש (או אולי טיפה יותר אם זה שמן איכותי כמו שמן קוקוס, שמן זית טוב וכו') - והייתי עושה את זה בצורה הבאה -
    אתה לוקח סיר גדול וממלא אותו מים,
    עכשיו אתה לוקח סיר קטן יותר שיכול להכנס בתוך הסיר הגדול מבלי לגעת בתחתית,
    הכמות של המים היא בערך חצי ס"מ מתחת לתחתית של הסיר הקטן (הפנימי),
    בתוך הסיר הקטן אתה שם את השמן עם החומר, אתה מפעיל את הגז על הכי גבוה ונותן לזה איזה 15-20 דקות לפחות.
    בצורה הזאת הסיר הקטן לא יעבור לעולם את ה98 מעלות ככה ששום דבר לא יהרס לך,

    אחרי זה אתה פשוט מוסיף את השמן כמו שהוא למתכון
    או ש -
    פשוט תוסיף את החומר ישר לכל התערובת, תוודא שהוא מתפזר באופן שווה אחרת מישהו יאכל כאפות של החיים ומישהו אחר לא יקבל כלום,
    וזהו בעיקרון.
    לאפות כרגיל
    וכמו שאמרו לך לא לעבור את ה-190 אם אפשר .
     
  8. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    ^הקטע עם ה"בן מארי" של המסת החמאה באמת חשוב לפיזור שלה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!