1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

שוקו/נס קפה חשיש אפשרי ?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י deleted5, ‏23/7/14.

  1. deleted5

    deleted5 Banned

    הצטרף:
    ‏26/5/14
    הודעות:
    124
    לייקים:
    0
    עם אני מכין שוקו רותח ושם בפנים בוף אחד אני ישתה הכל אני יקבל סטלה ?

    ובכללי אפשר לקבל סטלה ממאכלים/ מיצים וכאלה של ירוק וחשיש ?
     
  2. deleted

    deleted Banned

    הצטרף:
    ‏25/4/14
    הודעות:
    182
    לייקים:
    0
    קנבינואידים לא מומסים במים.
     
  3. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    אתה יכול לקחת פינג'ן(או כל סיר קטן אחר) על הגז, לשים בו חלב ומעט חמאה/כל שמן רציני אחר. זרוק את הבוף/עשב לבפנים. על להבה נמוכה למשך חצי שעה אפילו שעה אם אתה סבלני. ואז עם החלב תעשה שוקו/ נס/ ניסים וניפלאות. :d
     
  4. deleted5

    deleted5 Banned

    הצטרף:
    ‏26/5/14
    הודעות:
    124
    לייקים:
    0
    נשמע טוב אבל תגובה מעלייך ''

    קנבינואידים לא מומסים במים.

    '''

    מזה אומר ? ובשביל מה השמן/חמאה ?
     
  5. OutlawFarmer

    OutlawFarmer חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/2/14
    הודעות:
    392
    לייקים:
    4
    יש דברים מסויימים שמתמוססים רק במים ויש כאלה שרק בשמן, קנבינואידים מומסים בשמן.
    החמאה/שמן זה בשביל שהקנבינואידים יתפסו על משהו(לא ההסבר הכי טוב אבל הבנתם את הכוונב חח)
     
  6. deleted5

    deleted5 Banned

    הצטרף:
    ‏26/5/14
    הודעות:
    124
    לייקים:
    0
    חחח כן הבנתי אותך עדיף שמן מחמאה או שלא משנה ?

    ולמי שניסה איזה כמות צריך בשביל לקבל סטלה ? (דברו במונחים של בוף חחח)
    וזה סטלה שונה מעישון ?
     
  7. SolidState

    SolidState קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/6/14
    הודעות:
    478
    לייקים:
    1
    מבחינת טעם עדיף חמאה או מרגרינה..
    הן גם מתפזרות טוב יותר במזון (גם במשקאות) מאשר שמן כי הן מגיעות למצב מוצק בטמפרטורה גבוה יותר משמן.

    זו סטלה מעט שונה, לוקח לה זמן לבוא וגם לוקח לה זמן ללכת. היא גם באה בגלים אז תבדוק שזה יום מתאים לים :p (חחח פשוט זה לא כמו עם עישון שאתה יכול "להחליט" שדי להיות סטלה).
     
  8. ktm

    ktm חבר חדש

    הצטרף:
    ‏1/3/14
    הודעות:
    33
    לייקים:
    0
    אולי... שמנת 38%!
     
  9. פרח של בחור

    פרח של בחור קנאביסט

    הצטרף:
    ‏6/11/13
    הודעות:
    143
    לייקים:
    1
    בארץ לא הייתי עושה דברים כאלה עם חשיש אולי עם הלבנוני כי זה באמת חשיש ברמה או שבא לך על איזה שוקו אדולן אחי שזה סבבה לגמרי כל אחד והקטע שלו
     
  10. פישי

    פישי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏23/2/14
    הודעות:
    151
    לייקים:
    1
    אבל ה-thc לא צריך להגיע ל-180 מעלות כדי שתהיה לו השפעה? כי חלב יתאדה הרבה לפני שהוא יגיע לטמפרטורה הזאת
    הבנתי שהכי טוב זה לבשל את זה עם חמאה כי אז מגיע לטמפ' גבוהה
     
  11. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    שמע, הייתי מבשל עם חלב פעם, ממש פעם, אני כבר שנים לא נוגע בחרא הלבן הזה, זה יותר גרוע מקוק. ;)
    בחלב עצמו יש שומן לכן כמובן רצוי שהחלב יהיה 3% שומן ומעלה, כמה שיותר יותר טוב, חמאה, שמן קוקוס, וכל שמן בעצם ברגע שתוסיף אותם גם מבלי שהיית שם חלב הקנבינואידים מתמוססים אל תוך השמן.
    את האמת פעם בכלל לא ידעתי שצריך להוסיף שומנים לעסק וגם עם חלב בלבד זה עבד טוב . מאמין שזה היה 3 אחוז אולי קצת יותר. אבל בישול ארוך!
     
  12. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    20
    אתה ממש לא חייב לבשל את זה,
    אתה יכול פשוט לקחת חתיכת חשיש של גרם בערך ולבלוע כמו כדור וזה גם יעבוד..
    השאלה מה אתה מחפש - כי אני מכיר כמה אנשים שהיו מכינים שוקו חשיש רק בשביל הטעם..
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!